>

Skyddsängel

En skyddsängel är en ängel som beskyddar dig genom hela livet, som ser till att du är trygg och tar hand om dig om olyckan är framme. Det sägs att en skyddsängel är en ängel som du blev tilldelad vid din födsel och som skall finnas vid din sida livet ut.
 
Någon menar också att en skyddsängel kan vara en nära person till dig som har gått bort och har fått i uppgift att skydda dig genom ditt liv efter dennes död och skall finnas där som din trygghet.

En skyddsängel skall vara med och vägleda dig i rätt riktning när du känner att hoppet är ute, även dina guider hjälper till med detta men just skyddsängeln ser till att du tar dig tryggt i hamn.

När man är liten berättas ofta de fina historierna om skyddsänglar som vakar över dig och finns dig nära tillhands när faran blir för stor.
Många har upplevt att något eller någon har funnits vid ens sida när saker inte riktigt har gått som man tänkt både när det till exempel gäller allt ifrån kärlekssorg eller stora och större livskriser.
De pratar om att de har känt sig trygga och omhändertagna, de har känt en varm energi som hjälpt dem att se ljuset i tunneln samt spridit en trygg och varm känsla inombords.
Detta är ett tydligt exempel på att den det gäller har känt sin skyddsängels närvaro, den som hjälper till vid livets plötsliga händelser och förändringar.

Är du en av alla dem som tror på skyddsänglar och tror du att du har en skyddsängel vid din sida som hjälper och vägleder dig genom livet men inte vet vem det är?
Tveka inte att ta kontakt med oss så kan vi gemensamt få klarhet i vem just du har i din närhet.

"Text skriven av vår vägledare Annette, bilder är lånade från webben."

Lämna gärna en kommentar

Skyddsängel - Schanti -